;

Tuesday, November 11, 2008

TENTANG SAYANG, KASIH DAN PENGORBANAN

Masa topik ni ditulis, saya tengah hang out di Starbuck, JB City Square. Sambil menikmati menu baru, Dark Cherry Frappucino yang memang leh tahan sedap gak, apa lagi..sementara leh free surfing kat sini, saya pun ambik peluang untuk tulis blog. Lama gak tak tulis blog ni. Actually, this topic has been running wild in my mind selepas berlaku satu perkara yang leh dikatakan mengguris hati saya and at the same time membuatkan saya wondering whether all this while i'm doing the right thing in my life. Of course, there is no turning back for all the things i've did but sometimes it did makes me thinking.

Tentang sayang...saya dah penah cerita in my previous topic so rasanya tak perlu la nak ulang lagi. Tentang kasih lak... Orang kata mula dengan berkasih baru lahir sayang dan kemudian baru datangnya cinta. Yup, quite true! Camne lak dengan pengorbanan? To me, bila ada kasih and sayang ni, confirm, suka ke tak suka, kena gak ada pengorbanan.....(to be continue...)

Friday, November 7, 2008